За или против пушенето: Колко са опасни цигарите?

В дебата се включиха Ернестина Шинова и Венцислав Мицов
31 май 2019 21:09, Петя Славова
46

 

В Деня на международния ден за противопушенето актрисата Ернестина Шинова и музикантът Венцислав Мицов в дебат За или Против паленето на цигари в предаването "Директно" по Bulgaria ON AIR.

Шинова е върл пушач, но Мицов е бивш пушач, който обаче няма нищо против хората, които не са се отказали от вредния навик.
"Толкова е нервен живота, че на мен лично цигарите са ми нужни и са единственото нещо, което може да ми свали напрежението без да ми промени характера", обясни актрисата. Тя заяви, че всеки има пороци и пушенето може да е невроза, но за нея това е начинът да се измъкне от напрегнатия начин на живот.

"Ако спреш цигарите ще усетиш, че има неща, които ти липсват. Като нещо, което нямаш между пръстите си.". Музикантът обясни, че в периода, в който се отказвал от пушенето не спирал да свири.

Другата тема в предаването е с Олга Ускова и Цветелина Чорбанова, с които се обсъди Световния ден на блондинките и тяхната Нова Година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: цигарипушенеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ на цигарите-Да на отровите в хранителните магазини ?!
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Непушачите да осигурят възможност на Нас пушачите да се отдаваме на порока си защото от нашите акцизи и неизползвани пенсиионни вноски ще могат да се плащат техните пенсии до 100-годишна безмислена възраст,.. макар и безсмислено!
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако бях диллър на дрогга, бих се борил срещу всички други пороци и зависимости, като тютюнопушене например, това ми отнема клиентела. Все пак един човек не може да има много зависимости накуп, камо ли да има пари да ги задоволява всички. Затова смрът на цигарите - да живее моя бизнес!
35
1
 
3
 
! Отговори
Нима преди 5 години
Нима някой нормален човек би могъл да бъде "за пушенето"?
34
0
 
2
 
! Отговори
EGSMBNSPTR преди 5 години
До АнонименАми, затичай се и го изпревари, бе! :)Само гледай да не пр.ъднеш, като го изпревариш, че после той ще пише:"Много мразя на тротоара някой да върви пред мен и да пър.ди." :) :)---Като се замисля предпочитам, пр.ь.дня, пред отровната ти катранена смрад.ня
33
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпреки, че ганчовците пушачи са малцинство, те искат всички да се съобразяват с тях и правото им навсякъде от тях да смърди на цигарен дим.Егоистичното им поведение се трансформира в нагло, когато се разболеято от рак. Тогава поради солидарната здравна система всички заплащат с вноските си тяхното лечение. Което всъщност не е лечение а удължаване на живота с няколко месеца срещу шестцифрена сума.
32
0
 
18
 
! Отговори
Додо преди 5 години
И как точно сваля напрежението нещо, което ти причинява спазъм на цялата сърдечносъдова система, което пък ти вдига моментално кръвното с 10-20мм живачен стълб?! Тази, Шинова, освен безумното си твърдение за цигарите, преди време убеждаваше някакви журналисти, колко важно било Европа да отвори границите си (за кафяви неандерталци) и да приеме всички бежанци! А сега, мъжа й ще представя Българските етнонационални интереси в Синагогата на Сатаната - Европарламента! Тотална комедия на абсурда!
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По Тошево време имаше лаф но за горивата-И левче да направят бензинО, па ще караме, и без пари да го направят, па ше крадем гориво и те така ! А за цигарите и десет лева да ги направят пак ще има пушачи дали да се пуши или не, е избор на всеки и пропаганда не помага.
30
17
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
Пушенето се дължи на комплекс за малоценност
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един"Мнохо мразя на тротоара някой да върви пред мен със запалена цигара"---Ами, затичай се и го изпревари, бе! :)Само гледай да не пр.ъднеш, като го изпревариш, че после той ще пише:"Много мразя на тротоара някой да върви пред мен и да пър.ди." :) :)
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха бездимни май имал предвид колегата
27
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пушете бездомни цигари бе хора сто пъти по-безвредни са от горящите а са на една ценаааа
26
20
 
9
 
! Отговори
Един преди 5 години
Мнохо мразя на тротоара някой да върви пред мен със запалена цигара. Сякаш съм длъжен да му дишам миризливата хартийка. Или тези, които бързат да запалят когато излязат от метрото или автобуса. Егати наркоманите.
25
5
 
19
 
! Отговори
раша бг е наша преди 5 години
ЦИГАРИТЕ СЛЕД КАТО МНОГО ВРЕДЯТ ДА НЕ ПУШАТ НЕКА ПО-МИНИСТЕРСКИ ЗАПОВЕД ДА ИМ СПРАД ПРОИЗВОДСТВОТО ТОГАВА ЩЕ КАЖА БРАВО КАК МИНИСТЕРСТВОТО СЕ ГРИЖИ ЗА СВОЯ НАРОД НО ТОВА НЕ ИМ ДЪРЖИ ДА ГО НАПРАЯТ ---ОСТАВЕТЕ ХОРАТА СПОКОИНО ДА СИ ПУШАТ И АЗ НЕ ПУША
24
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не искаме да пречим на непушачите, но те държат да ни пречат. Какъв е проблема в града да има кафенета и ресторанти за пушачи. Никой не кара непушачите да влизат там. Противниците на тютюнопушенето обаче са тоталитарни типове - не дават!
23
21
 
13
 
! Отговори
dsadas преди 5 години
Цигарите са терор, а пушачите са терористи....и то сръдливи....
22
4
 
8
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
бях на среща в малък офис, секретарката пушеше, изпуши десетина цигари, а беше студено да проветряваме дълго. Като ме заболя глава, гади ми се, лошо ми, ще падна. Извиних се, че не ми е добре и си тръгнах. 15 мин на чист въздух и се оправих. непушачите не сме свикнали. Никой не може да е убеди, че не са вредни, и до днес си спомням как се чувствах. И на другия ден пред погледа ми все синкавия дим и желанието пак да го вдишам, за няколко часа успя да ми липсва
21
1
 
5
 
! Отговори
ogin преди 5 години
Кой е тоя мицов?
20
5
 
9
 
! Отговори
JB преди 5 години
до19! Явно си заклет пушач и затова цигарките ги рекламираш безплатно!Цигарата е *** който убива тихо бьрзо мьчително но сигорно, спрете ги докато не е станало кьсно!!!
19
2
 
31
 
! Отговори
Веско преди 5 години
До Сата НАТОТъжното е, че познавам хора с рак които никога не са запалвали цигара. Всъщност има изследвания които никога не се публикуват за де изкривят линията на партията.